Timeea a murit la două zile după ce a împlinit 24 de ani. Tânăra era profesoară de Religie

O tragedie zguduie comunitatea din Arad, unde o tânără profesoară de religie în vârstă de 24 de ani, Timeea, și-a pierdut viața într-un accident cumplit, iar sora sa, în vârstă de 21 de ani, este în stare gravă la spital. Evenimentul tragic a avut loc pe Drumul Național 7, între localitățile Lipova și Păuliș.

Șoferița, Timeea, se întorcea acasă la Săvârșin, avându-și sora alături, când, într-o curbă, un buldoexcavator s-a desprins de pe platforma pe care era transportat și a căzut direct peste mașina lor. Mașina a fost pur și simplu strivită sub greutatea utilajului.

Martorii prezintă un tablou cutremurător al tragediei: „Buldozerul nefiind ancorat pe trailer, în curbă, neadaptând cred că viteza la condiţiile de drum, a căzut de pe trailer.” Autoturismul a fost împins pe distanță de aproximativ 100 de metri și apoi s-a rostogolit într-un câmp, sub ochii șocați ai celor care au asistat la tragedie.

La locul accidentului au intervenit de urgență echipele de salvare, dar, din păcate, pentru Timeea nu s-a mai putut face nimic și a fost declarată decedată la fața locului. Sora ei, Roberta, a fost preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD și transportată de urgență la spital.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Șoferul excavatorului, un bărbat în vârstă de 51 de ani din Săvârșin, transporta buldoexcavatorul cu o autoutilitară și o semiremorcă. Acesta nu a avut utilajul ancorat corespunzător pe trailer și, din nefericire, acest fapt a dus la dezastru.

Șoferul a fost testat pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost negativ. Cu toate acestea, el se confruntă acum cu acuzații grave, deoarece se pare că nu avea asigurarea de transport necesară pe drumurile publice.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier. Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

„Pompierii au acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă, în jur de 21 de ani fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD şi transportată de urgenţă la spital.

Poliţiştii l-au testat pe şoferul vinovat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Chiar şi aşa, are de dat explicaţii. Se pare că, acesta nu avea transportul asigurat pe drumuri publice.”, a transmis Ruxandra Klein, purt. cuvant ISU Arad.

Apropiații sunt devastați de durere după moartea profesoarei de Religie

Timeea, tânăra profesoară de religie, împlinise doar 24 de ani cu două zile înainte de tragicul accident. Comunitatea este profund marcată de această pierdere, iar școala unde aceasta preda este în stare de șoc. Tânăra educa și inspira elevii săi, iar vestea tragică a cutremurat mulți oameni.

Timeea era absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie și lucra ca profesoară de religie la Școala Mihai Eminescu din Arad. Cu un an în urmă, ea a predat limba și literatura română la școala din Petriș, în județul Arad.

În timp ce comunitatea își plânge pierderea, familia și prietenii se roagă pentru recuperarea rapidă a surorii sale, Roberta, care luptă pentru viața ei în spital. Oamenii se adună pentru a-și aduce omagii și a susține familia îndurerată în aceste momente dificile.

„Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Timeea. Un înger printre îngeri”, „Nu pot sa cred … Dumnezeu sa o odihnească in pace”, sunt câteva dintre mesajele emoționante apărute în mediul online.