Un bărbat în vârstă de 69 de ani a murit după ce a fost internat la Spitalul Județean Constanța

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a murit după ce a fost internat la Spitalul Județean Constanța. Rudele au fost șocate să descopere că bunurile sale, inclusiv bijuteriile de aur, au dispărut.

Un incident tragic a avut loc când un bărbat în vârstă de 69 de ani a căutat ajutor medical la Spitalul Județean Constanța, după ce i s-a făcut rău. Înainte ca pacientul să fie transferat în secție, personalul spitalului i-a cerut să-și lase bunurile personale, inclusiv suma de bani și bijuteriile de aur – o verighetă și un inel – la garderobă. Acestea au fost puse într-un plic care a fost sigilat și încredințat spitalului pentru a fi păstrate în siguranță.

Cu toate acestea, tragedia s-a înrăutățit când bărbatul a murit câteva zile mai târziu. Rudele sale, într-o perioadă deja dificilă, s-au dus la spital pentru a recupera bunurile lăsate în grija instituției. Cu toate acestea, au avut parte de un șoc și o dezamăgire profundă când au constatat că plicul cu bunurile bărbatului a dispărut.

Pierderea bijuteriilor de aur, care aveau o valoare sentimentală și financiară pentru familie, a adăugat și mai mult suferinței deja prezente în acest moment dureros. Rudele au exprimat revolta și indignarea lor față de această neglijență și lipsă de responsabilitate din partea spitalului.

Investigațiile sunt în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui incident și pentru a aduce claritate asupra dispariției bunurilor pacientului. Este esențial ca astfel de situații să fie tratate cu seriozitate și responsabilitate pentru a asigura siguranța și protecția pacienților și a bunurilor lor în instituțiile medicale.