„Unde te duci, copilul meu? Aşteaptă-mă şi pe mine”. Durere fără margini la înmormântarea celor doi fraţi, Daniel şi Ştefan, care s-au înecat în Italia

Durere fără margini în familia celor doi frăţiori de 6 şi 7 ani care au murit înecaţi în Italia. Două sicrie albe, doi îngeri plecaţi prea devreme de lângă cei dragi într-o lume mai bună.

Daniel şi Ştefan nu au putut sta separaţi unul de celălalt, au murit împreună, iar acum vor fi uniţi pentru totdeauna în moarte. Înmormântarea celor doi copii de 6 şi 7 ani a fost extrem de răvăşitoare pentru cei dragi.

A fost momentul când puţini dintre cei prezenţi au putut să îşi stăpânească lacrimile. Slujba a început cu o întârziere, după ce una din surorile lui Daniel şi Ştefan a început să plângă la vederea sicrielor. La rândul său, mamei i s-a făcut rău şi a fost la un pas de leşin.

Aşezaţi unul lângă altul şi cu fotografiile lor, cei doi fraţi au primit binecuvântarea finală, înainte de a fi conduşi spre locul unde vor dormi pentru totdeauna.

„Unde te duci, copilul meu? Aşteaptă-mă şi pe mine”

Îndurerată şi printre strigăte de disperare, mama a fost încet sprijinită de apropiaţi şi condusă în catedrala Manfredonia, din regiunea Puglia, unde se ţinea slujba de pomenire pentru cei doi fraţi. „Unde te duci, copilul meu? Aşteaptă-mă şi pe mine”.

Un moment răvăşitor a fost şi la ieşire din biserică, unde mama a început să îşi jelească micuţii. „Sufletul meu, nu mă lăsa. Ai spus că nu o să mă laşi niciodată. M-ai lăsat sufletul meu”.

De cealaltă parte, potrivit RaiNews, proprietarul terenului din zona rurală Manfredonia, unde se afla bazinul în care s-au înecat cei doi frați, este cercetat de Parchetul din Foggia sub acuzația de omor din culpă.

Procurorii spun că acesta „nu ar fi supravegheat starea proprietății și împrejmuirea adecvată a bazinului”. În jurul lacului de acumulare este un gard, dar care este stricat. Printr-o deschizătură, conform