Vedeta Dana Roba în stare critică după ce a fost mutilată de soțul ei

Vedeta cunoscută Dana Roba a fost victima unei violențe fizice cumplite din partea soțului său, care a bătut-o cu un ciocan în cap. După intervenția chirurgicală de urgență la care a fost supusă la un spital din Timișoara, starea ei rămâne critică, iar sora make-up artistului face declarații în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Subtitlu 1: Agresiunea violentă pe care a suferit-o Dana Roba

Dana Roba a ajuns în stare critică la spital după ce soțul ei a aplicat violență fizică asupra sa, lovind-o cu un ciocan în cap. Make-up artistul a fost operată de urgență, iar starea ei de sănătate rămâne gravă, aflându-se în continuare la ATI.

Vestea agresiunii a creat un șoc în rândul fanilor și prietenilor Danei Roba, care s-au alăturat sora sa în rugăciuni și gânduri bune pentru aceasta să se recupereze cât mai curând.

Subtitlu 2: Starea Danei Roba după intervenția chirurgicală

La câteva ore de la intervenția chirurgicală a Danei Roba, sora make-up artistului a făcut declarații în exclusivitate pentru Spynews.ro despre starea de sănătate a acesteia.

Potrivit Lidiei Roba, sora Danei Roba, vedeta se află în continuare în stare critică și medicii sunt rezervați cu privire la evoluția stării sale. Cu toate acestea, familia și prietenii Danei Roba sunt alături de ea și îi transmit gânduri bune și speranță pentru o recuperare cât mai rapidă.

Subtitlu 3: Mesajul de rugăciune al Lidiei Roba pentru sora sa

În aceste momente, sora make-up artistului își exprimă durerea și disperarea prin mesajul de rugăciune transmis pentru sora sa. Lidia Roba îi îndeamnă pe toți oamenii care vor să fie alături de familia lor în aceste clipe grele să spună o rugăciune pentru ca Dana Roba să se recupereze cât mai repede și să se poată întoarce la fetițele sale.

Pentru moment, Dana Roba se află în continuare la spital, iar evoluția stării sale de sănătate este monitorizată îndeaproape de medicii care îi acordă îngrijirea necesară.

Concluzie: În urma agresiunii violente suferite de Dana Roba, aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență și se află în continuare în stare critică la un spital din Timișoara. Familia și prietenii Danei Roba îi transmit gânduri bune și speră într-o recuperare cât mai rapidă pentru vedeta cunoscută.