Vestea anului despre Andra Măruță! Soția lui Cătălin Măruță a făcut anunțul în direct la Pro TV

Andra Măruță și Andrei Bănuță au fost prezenți în emisiunea La Măruță, unde au vorbit despre piesa „Nu m-am gândit la despărțire”, pe care au lansat-o recent, fiind pe primul loc în trending. Artiștii au creat o variantă actuală a cunoscutei piese lansate de către artistul Dan Spătaru în urmă cu 40 de ani.

Celebra cântăreață a lansat piesa „Nu m-am gândit la despărțire”, în colaborare cu Andrei Bănuță. Remake-ul făcut după celebra melodie interpretată de către Dan Spătaru se află astăzi pe primul loc în topul preferințelor pe YouTube-ul românesc.

Aceștia au scos o variantă fresh a cunoscutei piese lansate de către artistul Dan Spătaru în urmă cu 40 de ani, care se bucură acum de milioane de vizualizări.

Piesa „Nu m-am gândit la despărțire” a fost lansată acum 3 zile, iar până la această oră a strâns nu mai puțin de 1,4 milioane de vizualizări.

Andra Măruță a anunțat lansarea piesei pe conturile sale de socializare, acolo unde a și menționat că este un cadou pentru fanii ei, dar și un omagiu adus lui Dan Spătaru, care a încetat din viață pe 8 septembrie 2004.

„Este un cadou pentru voi și un omagiu adus lui Dan Spătaru, un artist care a influențat enorm muzica ușoară și care a rămas în amintirea noastră datorită multor piese pe care le iubim și astăzi! Sper să vă placă și interpretarea noastră! Am colaborat cu Andrei Bănuță și ne-am distrat la filmările unui clip cu aer de anii ’80!”, a spus Andra pe Facebook.

În clipul piesei „Nu m-am gândit la despărțire” apare și soțul său, Cătălin Măruță.

În emisiunea lui Cătălin Măruță, îndrăgita artistă a afirmat: „Suntem bucuroși că vă place acest cântec. Întotdeauna este emoție, mai ales că este o piesă atât de iubită și atât de cântată. Pentru mine asta este cea mai mare satisfacție, pentru că am readus un refren foarte ascultat în atenția oamenilor și chiar a tinerilor care probabil nu știau acest cântec. Îmi era teamă să nu fie bine primit pentru că intenția nostră a fost extraordinară”, a declarat Andra Măruță.

Piesa a ajuns și la soția lui Dan Spătaru, Sidonia, care a ascultat-o cu drag, felicitându-i pe cei doi artiști, Andra și Andrei Bănuță.

„Super! Felicitări! O să fie în topul topurilor”, a fost mesajul primit de Cătălin Măruță de la soția lui Dan Spătaru.