Vestea dimineții despre Constantin Enceanu! Anunț trist despre marele interpret de muzică populară

Celebrul interpret de muzică populară Constantin Enceanu a făcut dezvăluiri despre întâmplările dificile prin care a trecut anul trecut. Acesta a suferit o intervenție la genunchi, iar recuperarea a fost mai grea.

Constantin Enceanu, despre operația suferită anul trecut la genunchi

Artistul a făcut o operație la nivelul genunchiului cu câteva luni în urmă, iar ulterior a durat o perioadă mai lungă să-și revină. După intervenție, cântărețul a trebui să meargă în cârje pentru a se recupera.

Cântărețul de muzică populară a afirmat că a avut 27 de copci și că a scăpat de cârje după o lună de zile de la operație.

,,Am avut 27 de copci. M-a operat profesorul doctor Stoica de la Spitalul Foișorul de Foc, iar intervenția a fost o reușită. Trebuie să o fac mai demult, dar am tot amânat-o din cauza concertelor”, a spus acesta.

Nepoții acestuia i-au fost mereu alături și l-au ajutat. Constantin Enceanu s-a bucurat să vadă că are parte de răsfăț și totodată a trecut peste acea perioadă mai ușor datorită familiei sale. De asemenea, și apropiații au fost lângă el atunci când a avut nevoie.

Familia a avut grijă de el: Îmi aduceau tot ce voiam, m-am simțit răsfățat. În prezența lor uit de toate!

,,În momentul în care m-am operat la genunchi. Atunci când m-am operat și am venit acasă, ei m-au văzut cu cârje și au fost foarte impresionați.

Ei s-au schimbat foarte mult când m-au văzut așa. Îmi aduceau tot ce voiam, m-am simțit răsfățat. În prezența lor uit de toate!”, a afirmat Constantin Enceanu pentru Antena Stars.

După toată perioada aceea a fost nevoit sa facă exerciții pentru recuperare. Pentru că se operase, artistul a fost nevoit să lipsească de la spectacolul organizat în memoria regretatului Petrică Mîțu Stoian, decedat în noiembrie 2021.

Interpretul de muzică populară a luat pauză mai bine de o lună de la activitatea sa muzicală și nu a mai avut niciun eveniment.

Ce spune Constantin Enceanu despre generația tinerilor de astăzi

Artistul consideră că această generație din care fac parte nepoții săi este total diferită de a lui. De ce crede asta? Pentru că el era obișnuit cu puțin când era ca ei, pe când tinerii de acum nu se mulțumesc cu asta și își doresc confort.

“Generația asta este învățată altfel, noi ne-am obișnuit cu puțin. Ei sunt obișnuiți cu confort și în momentul în care vin și văd că nu e confortul ca acasă nu le prea convine.

Noi ne gândim că ușor, ușor trebuie să predai ștafeta”, a mai spus interpretul de muzică populară.