Vești triste despre Radu Ile. Ce a pățit artistul de muzică populară

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară Radu Ile a ales să se retragă din lumina reflectoarelor în ultima perioadă, dedicându-se mai mult vieții de familie, astfel că admiratorii săi nu au mai știut mare lucru despre artist.

De curând, Radu Ile le-a dat emoții fanilor săi, după ce a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare cu o branulă în mână, pe patul de spital. Pentru a își liniști admiratorii, artistul a mărturisit că nu este vorba de ceva grav și că nu va sta departe de scenă, ci va reveni la programul obișnuit în scurt timp

Radu Ille a mărturisit că este mai bine, după ce și-a făcut perfuzii. Artistul a mai spus că avea nevoie de câteva zile de pauză, asta pentru că în următoarea perioadă, va trebui să onoreze câteva evenimente.

„Am lăsat clopu’ și microfonu’ să se hodinească. O zi, două în perfuzii, corpușoru’ să se întărească. Pentru că în weekend sunt așteptat de fanii mei din județul Mureș și tocmai din Buzău. Și trebe musai, dar musai. să fiu io, Radu Ille. Dragii mei, vă doresc sănătate… sănătate… și muuuultă, multă sănătate, că-i mai bună decât toate! Doamne Ajută!”, a scris Radu Ille, pe Facebook.

Radu Ille se mândrește cu familia întemeiată alături de soția lui, Nina, femeia care i-a și dăruit doi copii. Artistul spune că și-a dorit mereu să fie la casa lui, iar atunci când și-a cunoscut partenera, a știut că îi va fi alături întotdeauna. Despre soția cântărețului se știe că nu preferă să fie în lumina reflectoarelor, ci este în spatele artistului la orice pas, asta pentru că partenera îi este și impresar de mai mulți ani.

„Mi-am dorit foarte mult o familie. Nici nu știi ce-am avut în sufletul meu, când vedeam familii cu prunci. Măi și mi-a venit, cam târzior, așa e. Dar mi-a venit rândul la o familie. Am întâlnit-o pe Ninuța. E adevărat că nu a fost ușor, dar uite că am ajuns cumva. Că am vrut să mă însor la 13 ani prima dată”, spunea artistul, în urmă cu ceva timp.

Artistul nu are vești proaste, ci dimpotrivă, s-a dedicat unui proiect important și cu siguranță își va surprinde urmăritorii.

„Mă uit pe Facebook, pe Instagram, n-am postat de la ziua mamei mele. N-am postat nimic. Dar ultima imagine e imaginea măicuței mele. Deci, de patru săptămâni eu nu am mai postat nimic. Pregătesc un proiect fain. Prima piesă la care lucrez este ceva fain, e ceva de suflet. Sunt trăirile mele acolo, de ceva vreme. De mult. Te rog să mă crezi că sunt un om care are o credință (în Dumnezeu) pe care nu mi-a dat-o nimeni și nu mi-o poate lua nimeni. Așa sunt eu. Am o mare, mare credință’, a spus Radu Ille, la Antena Stars.