Vindecă 10 afecțiuni cu o rețetă chinezească simplă și doar două ingrediente – gripa, căderea părului și probleme cardiace nu au nicio șansă!

Această combinație puternică de 2 ingrediente vindecătoare tratează cu succes peste 10 afecțiuni! Și medicii confirmă!

Medicina tradițională chineză a folosit combinația de miere și scorțișoară de mii de ani, iar acest amestec are o tradiție îndelungată de a fi folosit ca remediu la domiciliu.

Mierea este unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă, în timp ce scorțișoara este unul dintre cele mai vechi condimente cunoscute de om.

Uleiul esențial de scorțișoară și enzima găsită în miere care produce peroxid de hidrogen sunt două dintre cele mai puternice componente antimicrobiene ale acestei combinații care împiedică creșterea ciupercilor și bacteriilor.

Acest amestec puternic oferă numeroase beneficii pentru sănătate și este extrem de util în următoarele cazuri:

Răceală și tuse

Pentru a trata tusea cronică, răceala și congestia nazală, se recomandă să luați o lingură de miere cu ¼ de linguriță de scorțișoară timp de trei zile.

Gripa

Mierea conține un ingredient natural care distruge efectiv virușii și protejează împotriva gripei, iar în combinație cu scorțișoară devine mult mai eficientă.

Colesterolul

Adaugă 1 lingură de miere și 2 lingurițe de scorțișoară la o ceașcă de ceai și bea amestecul. Acest lucru vă va reduce colesterolul cu 10% în decurs de două ore.

Artrită

Pentru a vindeca artrita cronică, se recomandă să beți următorul amestec de două ori pe zi, dimineața și seara: adăugați 1 lingură de miere și 1 linguriță de scorțișoară pudră într-un pahar cu apă caldă.

Creșteți imunitatea

Consumul regulat al acestui amestec va stimula sistemul imunitar și va preveni multiplicarea virușilor și bacteriilor.

Dureri de stomac

Se recomandă consumul regulat a unui amestec de scorțișoară și miere pentru a calma durerile de stomac și pentru a trata ulcerele.

Acnee

Amesteca scortisoara cu miere pentru a face o pasta si aplica-o pe acnee inainte de culcare. Trebuie să-l speli a doua zi dimineață.

Infecții ale tractului biliar

Adăugați două linguri de scorțișoară pudră și o linguriță de miere într-un pahar cu apă caldă și este recomandat să o consumați zilnic pentru a ucide germenii din vezica biliară.

Crab

Oamenii de știință au descoperit recent că această combinație poate trata cancerul de stomac. Prin urmare, în acest caz, ar trebui să utilizați un amestec de 1 lingură de scorțișoară și 1 lingură de miere pe zi timp de 3 luni.

Boala de inima

Faceți o pastă de scorțișoară și miere (raport 1:3) și mâncați-o cu o felie de pâine în fiecare dimineață. Acest lucru va scădea nivelul colesterolului și va preveni atacul de cord.

Pierderea parului

Pentru căderea părului sau chelie, amestecați o lingură de scorțișoară, o lingură de ulei de măsline și o lingură de miere. Aplicați acest amestec pe scalp și lăsați-l să acționeze 15 minute și clătiți.

Dacă aveți probleme grave de sănătate, este indicat să consultați un medic înainte de a utiliza orice medicament tradițional.