15 semne că ai puteri de vindecare – un dar special pe care nu îl primesc toți oamenii

Cu toții suntem capabili de multe lucruri. Indiferent dacă ne dăm seama sau nu, darurile sunt inactive în fiecare dintre noi. Sunt mulți oameni printre noi care au darul vindecării. Poate că și tu ești unul dintre ei. Majoritatea acestor oameni își trăiesc viața fără să știe despre talentul lor.

15 semne care demonstrează că sunteți un adevărat vindecător:

1. Ești plin de compasiune.

Te comporți cu cei din jur oferind multă compasiune. Alți oameni nu înțeleg de ce ești o astfel de persoană, dar chiar ai această calitate și nu poți face nimic în această privință.

2. Ai o intuiție dezvoltată.

Intuiția ta te ajută în viață atât de mult încât rămân uimiți cei din jurul tău. Ești mult mai puternic decât obișnuiești să crezi despre tine. Deoarece știi totul.

3. Ești un mare ascultător.

Ești cu adevărat capabil să auzi ce îți spun oamenii. Nu te gândești la altceva și te pierzi în mintea ta în timp ce alții îți vorbesc. Analizezi fiecare cuvânt și gest.

4. Oamenii apelează adesea la tine pentru sfaturi.

Oamenii vin foarte des la tine pentru a le oferi sfaturi – chiar și aceia pe care nu îi cunoști deloc. Există ceva la tine care îi atrage pe ceilalți.

5. Nu împărțiți această lume în alb și negru.

Vezi lumea așa cum este. Privești lucrurile mult mai profund decât majoritatea oamenilor din jurul tău.

6. Știi cum să stingi rapid conflictele.

În timp ce ceilalți sunt ocupați să se certe între ei, acționați ca un pacificator în aceste conflicte. Ajungi la inima oamenilor foarte repede.

7. Există multe coincidențe în viața ta.

Observați întotdeauna numere care se repetă și întâlniți oameni des atunci când vă gândiți la ele. Sincronicitatea este modul în care universul ne spune că suntem pe drumul cel bun. Cel mai probabil te descurci bine în rolul tău de vindecător fără să-ți dai seama.

8. Vă confruntați adesea cu probleme psihologice.

Abilitățile tale te fac mai susceptibil la tulburări psihologice, cum ar fi depresia sau anxietatea. Motivul este că tu, ești influențat de energia oamenilor din jurul tău. Uneori te regăsești într-o gaură psihologică, din care nu este ușor să ieși.

9. Îți place să îi ajuți pe ceilalți.

Tu ești cel care va fi mereu alături de acei oameni care vor cere ajutor. Tu ești persoana care nu va întoarce niciodată spatele celor cu probleme.

10. Credeți în puterea remediilor naturale.

În loc de pastile, încercați să folosiți remedii naturale, „populare”. Desigur, sunteți conștient că este adesea imposibil să faceți fără utilizarea medicamentelor moderne.

11. Găsiți un limbaj comun cu animalele.

Vă plac animalele. Ele vă aduc confort atunci când aveți nevoie de el. Animalele joacă un rol mai mare în viața ta decât în ​​viața altor oameni. Ele îți oferă căldura lor, iar tu le-o dai pe a ta – nu există altă modalitate de a explica ce se întâmplă între voi.

12. A trebuit să treci prin mari dificultăți.

Până în ultimul moment, ai trăit o viață destul de lipsită de griji. Dar recent a trebuit să treci printr-o perioadă de viață cu adevărat dificilă. Cu toate acestea, această provocare te-a făcut mai puternic.

13. Înțelegi că toți oamenii sunt profund conectați între ei.

Tu ești cel care înțelege mai bine decât alții că noi toți constituim un singur tot, că totul și toată lumea din această lume este interconectată. Toți suntem de aceeași importanță și suntem cu toții egali.

14. Ești capabil să citești cu ușurință alte persoane.

Poți citi oamenii din jurul tău ca pe cărți. Dacă cineva din jurul tău are intenții rele, tu o simți imediat. Puteți citi la fel de ușor o persoană mincinoasă.

15. În companiile mari, te simți obosit emoțional.

Când te afli printre un grup mare de oameni, imediat începi să te simți copleșit. Este un sentiment destul de ciudat. Abilitățile tale empatice sunt parțial de vină.

CITEȘTE CONTINUAREA PE 👉