Cum sunt femeile în funcție de anotimpul în care s-au nascut!

Alege anotimpul în care te-ai născut și află cum ești tu.

Iarna – Xena Războinica

Ești o femeie puternică, comunicabilă și îndrăzneață. Știi să-ți porți singură de grijă, motiv pentru care nu-ți place să depinzi de un bărbat. O faci pe gospodina des, deși nu-i ăsta tocmai rolul tău preferat. Ești înnebunită după flori. Dinamismul, echilibrul și felul tău prietenos de a fi sunt cărțile tale de vizită în societate. Ești o mamă grijulie și iubitoare, nu același lucru îl putem spune despre tine în calitate de soție.

De obicei, în căsnicie o faci tu pe cocoșul în casă și îți asumi toate greutățile, deși în realitate ți-ai dori alături un bărbat care să preia el rolul de cap al familiei. În dragoste ești foarte naivă și visătoare, motiv pentru care treci prin multe dezamăgiri pînă dai de marea dragoste. Deviza ta în viață este: Prin greutăți, spre stele!

Primăvara – Zîna cea bună

Ești o femeie cochetă, optimistă, bună la suflet, sociabilă, prietenoasă, săritoare la nevoie. Știi să sădești bucurie în sufletele oamenilor, iar acest lucru te face o persoană deosebită. Ești mereu preocupată de greutățile altora, de nenorocirile lor, motiv pentru care la tine te gîndești în ultimul minut. Ești o gospodină de neîntrecut, dar totul dacă ai plăcere și timp suficient să stai la cratiță.

Îți plac la nebunie distracțiile, ieșirile prin cluburi, călătoriile. Cel mai bine te descurci în rolul de iubită sau soție. În dragoste, cauți un timp îndelungat sufletul pereche și-ntr-un final te oprești în brațele celui care este apt să-ți ofere tot de ce ai nevoie: confort, dragoste, bani … Deviza ta în viață este – Tot răul înspre bine!

Vara – Femeia-Vulcan

Tăcută, dar făcută. Această expresie ți se potrivește de minune. Aparent echilibrată, reținută, timidă, dar, în realitate, ești o femeie cu caracter. Capricioasă, orgolioasă, răzbunătoare – sunt doar cîteva dintre calitățile ce te definesc. Legi ușor prietenii cu cei din jurul tău, pentru că știi să faci impresie bună în societate, știi să te faci plăcută. Ai puțini prieteni, întrucît îi alegi cu mare grijă. Nu de alta, dar prietenii adevărați sunt pe cale de dispariție, iar tu te-ai convins de asta nu numai odată. Ești familistă din fire.

Cel mai bine ți se potrivește rolul de fiică și cel de soră. În el te simți ca peștele în apă. În dragoste ești foarte pretențioasă și idealistă. Mareu plină de surprize, întocmai ca un vulcan activ gata-gata să explodeze. Te decizi greu în privința unei căsătorii. Nu că nu ți-ar plăcea să fii mireasă, pur și simplu nu te simți îndeajuns pregătită pentru a face un asfel de pas și a renunța la copilul din tine. Deviza ta în viață este – Toate la timpul lor!

Toamna – Crăiasa zăpăzii

Ești o femeie îndrăzneață, puternică, harnică. Știi să iei de la viață lucrurile frumoase, pe care aceasta ți le scoate în cale. Ești înnebunită după petreceri, chefuri, ieșiri cu prietenii, numai să nu stai în casă și să mori de plictiseală. Gătitul e una din activitățile tale zilnice. Ești o gospodină bună, dar nu întotdeauna o faci pe bucătăreasa din plăcere. Îți place să fii prima în toate, să conduci, să influențezi oamenii.

Unii te consideră mult prea rece, alții – autoritară. Ești bună doar cu cei care te respectă. Ai prieteni cît încape, nu le duci contul. În dragoste, tu ești regina, iar rege îți e cel care neapărat ți-a fost mai întîi sclav. Iubești și oferi doar atît cît îți oferă partenerul. Nici un gram în plus, nici un gram în minus. Deviza ta în viață este: Profită de tot ce ai azi, căci mîine s-ar putea să nu ai de unde alege.

Autor – Cristina Popa

CITEȘTE CONTINUAREA PE 👉