Am descoperit o băutură magică care mi-a schimbat viața – Lichidul dintr-o banană fiartă cu coajă!

Poate nu ați auzit încă de proprietățile magice ale bananei. Se dovedește că este extrem de utilă pentru sănătate, iar banana fiartă cu coajă este deosebit de valoroasă.

Această rețetă nu este deosebit de cunoscută, dar se dovedește a fi excelentă pentru a face față o serie de probleme de sănătate, cum ar fi deficiența de vitamine și nevroza.

Bananele, bogate in magneziu, pot avea un efect minunat asupra sistemului nervos si ne ajuta sa ne relaxam luptand cu stresul si normalizand functiile creierului. Nu este doar o sursa de energie, ci are si multe alte beneficii, precum cele ale potasiului, utile pentru tonusul muscular.

De asemenea, este bogat în fosfor, datorită căruia carbohidrații sunt mai bine absorbiți. Un alt ingredient important pentru „poțiunea” în cauză este scorțișoara, care este foarte utilă în scăderea nivelului de zahăr și colesterol din sânge. Potrivit unor studii, este chiar un bun antiseptic pentru organism.

Acest simplu decoct de banane este util pentru artrită, artroză, migrene și chiar ca ajutor în lupta împotriva greutății.

Cum se prepară?

Produse necesare:

1 banană coaptă și dulce
1-1,5 lingurite de scortisoara naturala macinata
1,5-2 litri de apă

Pune apa pe aragaz si de indata ce da in clocot se pune banana curatata si scortisoara. Reduceți și fierbeți timp de 10 minute. Il poti indulci adaugand miere (nu zahar). Ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge.

Strecoară și bea cald cu o jumătate de oră înainte de culcare. După 30 de minute va începe să vă relaxeze pe dumneavoastră și nervii și să vă adormiți.