Transformă-ți sănătatea peste noapte cu aceste 3 fructe uimitoare! Vezi cum coloana ta vertebrală și vederea se îmbunătățesc în doar 1,5 luni!

Cu toţii am experimentat măcar o dată în viaţă durerea de spate. Cei care duc un stil de viaţă sedentar suferă mai des din pricina problemelor de la nivelul coloanei vertebrale.

Îţi vine să crezi sau nu, dar soluţia terapeutică este foarte simplă şi constă în consumul a 3 fructe uscate: caise, smochine și prune.

Potrivit oamenilor de ştiinţă, fructele uscate pot atenua disconfortul produs la nivelul coloanei vertebrale. Şi se bucură de un efect pozitiv şi cei care stau mult timp la birou, în aceeaşi poziţie – de obicei una incorectă -, cei care stau mare parte din zi în picioare sau fac lucruri care exercită la nivelul spatelui presiune în exces.

Aceste 3 fructe conțin substanţe ce regenerează ţesuturile dintre vertebre și îmbunătățesc vederea.

În fiecare seară, înainte de culcare, timp de 1,5 luni, mâncaţi:
– 5 caise uscate,
– 1 smochină,
– 1 prună uscată.

Fructele au în compoziţie substanţe care contribuie la refacerea ţesutului discurilor intervertebrale. Mai mult decât atât, ajută la menţinerea elasticităţii şi a rezistenţei coloanei vertebrale. Iar datorită concentrației înalte de vitamina A, ele îmbunătățesc vederea.

Consumați aceste fructe și vă ve-ți reface coloana vertebrală și îmbunătăți vederea. Substanțele necesare pentru această procedură nu se conțin în fiecare fruct în parte, ci se formează la amestecarea lor.

Această rețetă este folosita și de sportivii olimpici, care își restabilesc astfel coloana vertebrală după evoluțiile lor solicitante. Într-adevăr are efect!

Caisele uscate conţin o mulţime de minerale şi vitamine, iar nutriţioniştii afirmă că aceste fructe pot trata anemia, bolile tractului digestiv şi cele cardiovasculare.

Caisele uscate normalizează activitatea glandei tiroide. Se aplică drept remediu popular pentru tratamentul bronșitei. Totodată, caisele uscate contribuie la eliminarea paraziților din intestin. De asemenea, sunt utile pentru îmbunătăţirea vederii şi combat durerile.

Smochinele uscate sunt alimente foarte alcaline care ajută la reglarea pH-ului corpului. În plus, smochinele uscate sunt surse importante de polifenoli şi flavonoide, antioxidanţi care previn problemele provocate de radicalii liberi şi inflamaţiile în corp, mai ales cele localizate la nivelul oaselor.

Prunele uscate sunt un alt dar al naturii pentru sănătatea noastră. Acestea au o influență benefică, în primul rînd, asupra sistemului gastrointestinal.

Infuzia din prune uscate contribuie la eliminarea constipației și normalizarea sistemului digestiv. Totodată, prunele uscate sunt folositoare pentru cei care au probleme cu inima și hipertensiunea.

De asemenea, se consideră că prunele uscate sunt benefice pentru bolile de rinichi, ficat, reumatism și ateroscleroză. Iar datorită concentrației înalte de vitamina A, ele îmbunătățesc vederea.

Timp de 7 săptămâni mănâncă înainte de culcare aceste fructe şi vei vedea că problemele cu spatele vor dispărea treptat şi sigur.