Andra, una dintre cele mai iubite și talentate cântărețe din România, a făcut un anunț surprinzător într-un interviu

Andra, una dintre cele mai iubite și talentate cântărețe din România, a făcut un anunț surprinzător într-un interviu recent acordat publicației Libertatea.ro. Ea a vorbit despre familia ei, despre viața personală și a lăsat să se înțeleagă că planifică să mai aibă un copil.

În interviu, Andra a declarat că și-a dorit întotdeauna o familie mare și că împreună cu soțul ei, Cătălin Măruță, au discutat deja despre această posibilitate. Deși nu a confirmat cu certitudine dacă va mai avea un copil, Andra a subliniat faptul că acest lucru nu este exclus și că încă se gândește la această opțiune.

Andra și Cătălin Măruță sunt deja părinți a doi copii, David și Eva Maria Ioana, pe care îi iubesc și îi apreciază foarte mult. Cei doi au declarat că familia este prioritatea lor numărul unu și că își petrec timpul liber împreună, mergând în oraș sau la restaurant. De asemenea, ei își împart sarcinile și responsabilitățile în mod egal, astfel încât să se asigure că copiii lor cresc într-un mediu echilibrat și armonios.

Andra a revenit recent în juriul emisiunii ”Românii au talent”, iar fanii ei sunt încântați să o vadă din nou pe micul ecran. Cântăreața a demonstrat de-a lungul timpului că este o artistă talentată și o mamă dedicată, iar fanii săi o iubesc și o respectă pentru asta.

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au început povestea de dragoste în urmă cu mai bine de 15 ani, iar de atunci au devenit un model pentru mulți tineri care își caută sufletul pereche.

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în anul 2006, la filmările pentru emisiunea „Dansez pentru tine”. Încă de la prima lor întâlnire, cei doi au simțit o atracție puternică unul față de celălalt și nu a durat mult până când au devenit un cuplu.

În 2007, Andra și Cătălin s-au căsătorit într-o ceremonie discretă, departe de ochii curioșilor. Cei doi au preferat să își țină relația și viața personală departe de lumina reflectoarelor, pentru a putea să se bucure de momentele lor de intimitate și de familie.

În aceeași perioadă, Andra a lansat albumul său de debut, intitulat „Dragostea mea”, care a avut un mare succes pe plan național. Cântecele din acest album, precum „Inevitabil va fi bine”, „Lucru mare-i omenia” sau „Dragostea e tot ce rămâne”, au devenit hit-uri și au fost ascultate și iubite de milioane de oameni.

De-a lungul anilor, Andra și Cătălin Măruță au reușit să își clădească o relație puternică și să își întemeieze o familie frumoasă, care este considerată un exemplu de urmat pentru mulți tineri.

Cei doi au devenit părinții unui băiat, pe nume David, în 2009, iar în 2011, Andra a adus pe lume o fetiță, Eva Maria Ioana. Cătălin și Andra sunt extrem de dedicați copiilor lor și încearcă să își petreacă cât mai mult timp cu ei, în ciuda programelor lor încărcate.

Pe lângă cariera lor de succes în televiziune și muzică, Andra și Cătălin Măruță sunt implicați și în diverse proiecte caritabile, prin intermediul cărora încearcă să ajute persoanele nevoiașe și să facă o schimbare pozitivă în lumea în care trăim.