Camelia Pătrășcanu, previziuni dure! Cuadratura care tensionează patru zodii! O planetă e retrogradă

Camelia Pătrășcanu face niște previziuni dure pentru perioada următoare. Totul despre cuadratura Destinului în Berbec și Pluto retrograd.

Camelia Pătrășcanu vine cu previziuni dure pentru patru zodii. Cuadratura Destin-Pluto retrograd aduce niște tensiuni extrem de interesante.

Camelia Pătrășcanu, previziuni dure. Cuadratura care schimbă viețile a patru zodii

Destinul a intrat în Berbec pe 12 iulie, unde va sta până în ianuarie 2025. La început, formează cuadratura cu Pluto retrograd în Capricorn. Destinul în Berbec vorbește despre voința personală, curaj, îndrăzneală, dorința de a ne ghida viața după propria conștiință. Aici ne ciocnim de autoritate, indiferent ce înseamnă pentru noi o autoritate. Poate fi partenerul de viață, dar și instituțiile.

Camelia Pătrășcanu – previziuni despre fenomenul momentului! E o cuadratură care funcționează până pe 27 septembrie 2023. Se suprapune cu cuadratura Venus-Jupiter. Dacă la prima cuadratură vorbeam de viața noastră interioară, această nouă cuadratură vorbește de relația noastră cu autoritățile. Apare sentimentul că autoritățile intervin nepermis de mult în liberul nostru arbitru.

Din fericire, nu mai sunt alte planete mari în zona lui Pluto. Este o muzică de fond, o senzație de fond pe care mulți o pot avea că felul în care noi gândim primește un băț în spițe, o frână din partea persoanelor care au putere în viața noastră.

Taurii evită conflictele cu orice preț

Berbecii sunt alimentați de Destinul în semnul lor zodiacal. Au îndrăzneala să se opună dacă li se pare ceva nedrept, atât pentru ei, cât și pentru alții. Vin cu acțiuni corectoare, moralizatoare. Au energie bună și anduranță. Unii își pot pune autoritățile în cap. Se pot crea tensiuni, au niște emoții.

Taurii au o cuadratură care vizează mai curând rosturile vieții, un soi de logică a vieții pe care vor s-o înțeleagă. Ei sunt foarte atașați de ideea de viață bună și tihnită. Vor să stea departe de bătălii, poate chiar le evită, mai ales până în septembrie. Preferă să evite bătăliile care nu li se potrivesc. Au o atitudine de evitare a conflictelor.

Camelia Pătrășcanu – previziuni! Gemenii pot avea surprize în grupul lor de prieteni, grupul lor familial. Mulți știu cum să se ferească de probleme. Participă la discuții, poate dau o mână de ajutor. Discută despre soluții în care niște grupuri de oameni sunt prinși. Poate apără o idee bună sau preferă să stea deoparte, să iasă dintr-un anumit mediu. Unii pot hotărî să plece dintr-un oraș, dintr-un loc, o țară.

Pentru Raci, e o cuadratură care vizează rolul și poziția lor într-un anumit context, în familie sau profesional. Sunt tensionați și unii constată că unele angajamente sunt supărătoare. A fost un anumit context, dar acum acel context nu mai există și au rămas cu responsabilitățile. Pot fi obligați să facă lucruri peste limită. Pot ieși dintr-o obligație care nu li se potrivește.

Fecioarele se preocupă de siguranța lor financiară

Pentru Lei, e vorba de muncă și grijă pentru viață, felul în care își organizează viața sub toate aspectele. Cumva, sesizează că sunt într-un punct în care pot face un viraj mare, în urma schimbării unor idei, unor credințe. Alte principii care se nasc acum le vor schimba viața.

Fecioarele sunt vizate în siguranța materială a vieții. Multe se pot hotărî să lupte pentru bani. Multe pot promova examene. Pentru altele sunt importante avizele și autorizațiile. Trebuie să cunoască legea pentru a-și cere drepturile. Poate fi vorba de folosirea cunoștințelor pentru a lucra în afară. Pot colabora cu instituții străine, pot lucra în străinătate.

Camelia Pătrășcanu continuă cele mai tari previziuni cu zodia Balanță! Balanțele au o cuadratură care aduce reflecții, unele dureroase, cu privire la felul în care funcționează relațiile apropiate. Își cam dau seama că pentru a face față unor parteneriate în care sunt prinse trebuie să angajeze forțe noi. Asta înseamnă să se străduiască un pic.

Scorpionii au un destin fixat în zona muncii. Tensiunile sunt fixate de cadrul administrativ privind munca. Pluto retrograd le spune că dacă nu cumva în primăvară sau iarnă au fost neglijenți în niște operațiuni. Poate n-au respectat un termen, poate n-au respectat o lege, n-au sesizat un lucru la timp.

Săgetătorii sunt vizați în zona cheltuielilor și nu toate sunt prevăzute în agendă. Destinul le spune că trebuie să fie atenți cu banii, să nu braveze, să nu facă niște cheltuieli demonstrative. Nu sunt vremurile de așa natură.

Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru Vărsători: tensiuni în comunicare

Capricornii au sentimente de stângăcie și jenă în raporturile din casă. Unii se pot simți singuri în casă. Se petrec lucruri pe care nu prea pot să le stăpânească. Nu vor să fie separați, dar nici să se adune unde sunt toți.

Camelia Pătrășcanu, previziuni interesante despre fenomenul astrologic al clipei! Vărsătorii au o cuadratură care poate să aducă tensiuni privind comunicarea, felul în care își transmit ideile, dar și felul în care înțeleg ideile lumii. Vor să înțeleagă ideile și filozofic, și matematic. Trebuie să înțeleagă lumea în care se află, ideile care se vehiculează.

Peștii au o cuadratură care vorbește în special despre bani și forța cu care își cunosc interesele. Luptă pentru ideile lor, valorile lor, talentele lor, căci de pe urma lor vor mânca, vor avea bani. Trebuie să facă lucrurile în care cred. Pentru alte previziuni la fel de interesante realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.