Gafa făcută de Cătălin Măruță față de Lili Sandu. Cum a reacționat prezentatoarea

Lili Sandu a fost invitată în emisiunea lui Măruță, alături de colegii ei Shurubel și Bogdan, pentru a vorbi despre ediția lor aniversară de pe 13 iulie când emisiunea „Vorbește lumea’ împlinește 8 ani. Cei trei au participat la rubrica sosurile iuți, unde și-au pus întrebări indiscrete, însă Cătălin Măruță a făcut o gafă când a vrut să i se adreseze lui Lili Sandu.

Lili, Shurubel și Bogdan au fost invitați la Măruță în platou pentru a vorbi despre ediția specială de joi, de la Vorbește lumea, unde au dezvăluit ce invitați au și cam ce surprize le-au pregătit fanilor. Cătălin a profitat de situație și i-a pus să participe la rubrica „Sosurile iuți’, unde i-a lăsat pe ei să-și pună unul altuia întrebări indiscrete.

La un moment dat, prezentatorul TV a vrut să i se adreseze lui Lili, dar a făcut o gafă. Mai exact, acesta i-a spus brunetei „Adela’, iar apoi s-a corectat repede. „Adela, pardon, Lili a pus întreabarea asta?’, a întrebat Măruță și Lili Sandu a reacționat și l-a întrebat fără nicio reținere: „Mi-ai zis Adela, pardon, Lili’. Măruță s-a fâstâcit, dar replica neașteptată a brunetei i-a amuzat imediat pe cei din platou. „Doamne ajută, să am și eu notorietatea Adelei, îți mulțumesc, să se ia. Doamne ajută’, a spus Lili râzând, vrând să arate că nu s-a supărat deloc.

Lili Sandu este cunoscută de ani buni în showbizul românesc. Ea a cochetat atât cu televiziunea, cât și cu muzica. A făcut parte din trupa Trinity, alături de Ileana Lazariuc.

Vedeta s-a alăturat echipei „Vorbește lumea’ în septembrie 2022, când a înlocuit-o pe Adela, care a acceptat provocarea de a prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici’, alături de Cabral. Deși este cea mai nou-venită în echipă, Lili s-a integrat foarte bine îne chipă și colegii ei, Shurubel și Bogdan, au doar cuvinte de laudă la adresa lor.

Lili Sandu a înlocuit-o pe Adela Popescu
Adela Popescu a prezentat ani la rând emisiunea matinală Vorbește lumea, unde a făcut echipă cu Cove, iar ulterior și cu Bogdan și Shurubel. În cele din urmă, vedeta a renunțat la TV, cel puțin pentru moment, dedicându-se pe deplin vieții de familie. După ce Adela Popescu a renunțat la televiziune, cea care i-a luat locul a fost Lili Sandu. Shurubel și Bogdan au dezvăluit într-un podcast cum e în noua echipă și ce cred despre colegele lor.

Shurubel și Bogdan au spus lucrurilor pe nume, la câteva luni de la plecarea Adelei Popescu din emisiune. Cei doi au făcut declarații despre relația pe care o aveau cu Adela Popescu și cum se simțeau mereu în prezența ei în podcastul lui Jorge. Ei au mărturisit că i-au simțit lipsa, însă au povestit și că nu era atât de ușor în perioada în care erau colegi cu soția lui Radu Vâlcan și au spus și de ce.

Bogdan este de părere că Adela Popescu este „emblema acestui show’ și a ținut să menționeze că el și colegul lui aveau emoții mari de fiecare dată când intrau în direct alături de ea și asta nu pentru că prezentatoarea i-ar fi presat în vreun fel, ci pentru că ei o considerau și încă o consideră foarte bună în meseria pe care și-a ales-o. De altfel, cei doi au doar cuvinte de laudă la adresa Adelei, despre care au dezvăluit că și în spatele camerelor de filmat prezentatoarea este o adevărată profesionistă și au învățat foarte multe lucruri de la ea.

„Adela este un anumit fel de prietenă, de coechipieră, cu Adela eram trei frați nebuni’, a mărturisit Shurubel, fiind completat imediat de Bogdan: „Da, dar am o completare aici. Era mai greu cu Adela în anumite privințe, dar nu din vina ei, ci pentru că percepția, cel puțin percepția mea vizavi de Adela în platoul emisiunii cumva mă punea într-o zonă de presiune. Frate, vorbim de Adela Popescu, este emblema acestui show, efectiv. Ok, era și Cove la început, dar tu te pui practic lângă omul care a construit brandul ăsta cu adevărat. Încercam să și stăm la nivelul la care stătea ea.’

Când Lili Sandu a venit în locul Adelei Popescu, băieții s-au simțit ca niște veterani și au tratat altfel relația cu noua prezentatoare.

„Cu Lili a fost senzația de hei, suntem toți noi aici. Ok, noi aveam deja un an aici, dar încercăm cu toții să facem să fie cât mai bine. Atenție, Adela nu a pus această presiune pe noi, ci pur și simplu o resimțeam eu gândindu-mă cu cine lucrez și ce trebuie să fac. E extraordinară și am învățat o grămadă de lucruri de la ea. Asta nu înseamnă că Lili nu are experiența de televiziune, că nu este o prezență extraordinară în platou, dar eu vorbesc doar de asocierea asta’, a mai spus Bogdan.