Casa ta se va umple de bani și prosperitate cu această plantă!

Nu simți că lucrezi fără să te obosiți și totuși banii nu îți ajung deloc?

Acest lucru nu este vina ta sau a inflației, ci există aspecte care merg dincolo de acestea, cum ar fi energia, de exemplu. Chiar dacă nu crezi, mulți oameni cred în energii și în influența pe care acestea o au asupra dezvoltării vieții noastre, deoarece mulți oameni au experimentat schimbări semnificative atunci când au decis să facă modificări în energia care îi înconjoară.

Și tu poți să o realizezi pentru a-ți menține starea financiară și pentru a fi întotdeauna prosper și bogat, și acest lucru este posibil datorită unei plante despre care vom discuta astăzi.

Continuă să citești și vei afla despre ce plantă este vorba.

Chiar dacă știința și tehnologia avansează cu pași uriași și nu putem să le excludem sau să nu le folosim, în mod treptat ne întoarcem la toate acele resurse la care recurgeau buniciile noastre, care se descurcau bine pentru a crește copii și pentru a-și întreține familia.

Cu siguranță, fiecare dintre noi are ceva de povestit despre ceea ce făceau buniciile noastre: un remediu acasă, o rețetă infailibilă sau încredere în ceva care aducea prosperitate în casă, având încredere în ideea că niciodată nu ne va lipsi nimic.

În cazul meu, rămân cu amintirea bunicii care spunea că încrederea mută munții și că pentru ea “planta banilor” era aproape sacră. De-a lungul vieții sale, chiar dacă și-a schimbat casa de câteva ori, nu a lăsat niciodată în niciun loc această plantă pe care o atribuia puterii de a atrage bani și de a ne asigura mereu de ceea ce aveam nevoie.

Planta despre care vorbim are într-adevăr un nume, se numește “CrassulaOvata”, și i se atribuie puterea de a curăța mediile, atrage energie pozitivă și bani.

Este o plantă din Africa de Sud, cunoscută și sub numele de “jade” sau “planta banilor”, și de pe acest continent vine reputația sa de a aduce bogăție și noroc.

De asemenea, este folosită ca plantă decorativă, deoarece se potrivește foarte bine în interiorul camerelor și are flori roz și albe foarte frumoase.

În jurul acestei plante există o legendă care povestește despre un fermier foarte sărac, care, deși lucra fără odihnă, nu vedea roadele muncii sale.

Într-o zi, în timp ce se plimba prin pădure, a găsit această frumoasă plantă pe care a decis să o ducă acasă, deoarece, pe lângă faptul că i se părea frumoasă, frunzele sale îi aminteau de jad, o piatră prețioasă.

De fiecare dată când se uita la această plantă pe care o găsea atât de frumoasă, își ridica rugăciunile către Dumnezeu, cerându-i prosperitatea de care avea atâta nevoie pentru el și familia sa. Și când a venit momentul în care norocul i-a surâs, nu a putut să nu creadă că această plantă minunată a fost un fel de intermediar între el și Dumnezeu pentru ca dorințele sale să se împlinească.

Această poveste de credință, în care dorințele pot deveni realitate, a făcut ca oamenii să-și ofere unii altora o plantă de jad ca simbol și căutare a norocului și prosperității.