Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar: ”Am avut un an greu”

De câteva săptămâni s-a tot zvonit faptul că îndrăgitul comediant a fost părăsit de soție, Livia plecând de acasă la o prietenă bună. De atunci, s-au tot speculat numeroase lucruri, precum că ea a fost cea care a decis să pună punct, iar el a tot încercat să tragă de relație. Nu, asta nu o spunem noi, ci apropiații lor, care au făcut o serie de dezvăluiri pe atunci.

Ei bine, fanii lor au tot sperat să fie o pasă proastă peste care vor trece, însă, din nefericire, în urmă cu scurt timp s-a aflat faptul că au divorțat la notar. D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră despre despărțirea momentului din showbiz-ul românesc, astfel că potrivit surselor CANCAN.RO, Livia a cerut la notar divorțul de Cătălin Bordea, cu care s-a căsătorit în urmă cu opt ani.

Cătălin Bordea nu a avut cum să se opună, astfel că a mers alături de Livia și au semnat actele de divorț, în fața notarului. Din acest moment, dacă în următoarele 30 de zile cei doi nu își vor mai acorda o șansă relației, Livia va fi, în mod oficial, femeie liberă, iar celebrul comediant, de asemenea, un bărbat divorțat.

Cătălin Bordea: ‘Am avut un an greu’
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că după zvonurile despărțirii, nici el, dar nici ea, nu au dezvăluit nimic cu privire la relația lor. Au lăsat fanii să tragă propriile concluzii, însă recent el a ieșit în față și a făcut o serie de declarații cu subînțeles, fără a spune ceva legat de divorț.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate’, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru sursa de mai sus.

De asemenea, imediat după zvonurile despărțirii, apropiații cuplului au decis să spună lucrurilor pe nume, argumentând că celebrul comediant a făcut tot ce putea pentru a-și salva relația, despărțirea fiind una pe bune.

Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. El a fost cel care s-a opus categoric acdestei despărțiri, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei’, dezvăluia un apropiat al actorului, pentru sursa menționată, imediat după zvonurile despărțirii.