Cum arată acum Costel Busuioc. Pavarotti din Carpați este de nerecunoscut, la 48 de ani

Costel Busuioc I-a cucerit pe spanioli cu vocea lui de aur și a fost poreclit chiar „Pavarotti din Carpați”, dar visul lui s-a năruit rapid. A încercat de mai multe ori să devină faimos la nivel internațional, dar a eșuat și apoi s-a întors în România, unde trăiește și acum împreună cu familia lui.

Cum arată acum Costel Busuioc, zidarul tenor
Anul acesta, Pavarotti de România a împlinit vârsta de 48 de ani. S-a schimbat total și este de nerecunoscut. A luat mai multe kilograme în plus și are o barbă generoasă. A avut însă și motive de bucurie, căci una dintre fiicele lui, Sara, a împlinit recent 18 ani. Cealaltă fiică a lui Costel Busuioc, Maria, a participat la X Factor.

Nu a renunțat definitiv la muzică, deși nu a avut parte de succesul pe care îl visa. În prezent, cântă la diverse evenimente, inclusiv în biserică, informează Fanatik.ro. Pavarotti din Carpați nu mai are banii primiți în Spania, iar criza financiară l-a lovit și ea.

După ce își cumpărase un teren lângă Arad, cu scopul revânzării pentru un preț mai mare, nu a mai reușit să îl vândă. De asemenea, o altă parte din bani a fost folosită ca să își cumpere o mașină. Mai precis, un model Opel Zafira.

Pe lângă investițiile în bunurile materiale, Costel Busuioc și-a mai cheltuit banii și pe cursuri de muzică, dar și pe stiliști, pe care i-a angajat ca să se ocupe de imaginea lui.

Cine este, de fapt, Costel Busuioc
Costel Busuioc este un tenor român, deși nu are studii de specialitate. A încercat de mai multe ori să își facă o carieră în lumea operei, mai ales după ce a câștigat o competiție muzicală din Spania. S-a născut în data de 21 octombrie 1974, la Tomești și are vârsta de 48 de ani. Este căsătorit cu Daniela Busuioc din anul 1998. Cei doi au împreună patru copii: Tabita, Rebecca, Daniel și Sara.