Primele declarații crunte ale lui Cătălin Bordea: „Cancerul a recidivat. Am probleme personale mari”. Dezvăluiri nefardate despre viața personală

În urmă cu două săptămâni faptul că vedeta TV, Cătălin Bordea, este la un pas de divorț, după ce soția sa a părăsit căminul conjugal. Câștigătorul show-ului America Express a oferit, în exclusivitate, primele declarații despre perioada dificilă prin care trece.

Câștigătorul ultimei ediții a show-ului America Express, Cătălin Bordea, a oferit în exclusivitate primele declarații după momentul despărțirii de soția sa, Livia.

În ciuda problemelor mari cu care se confruntă, cea mai gravă fiind starea de sănătate a mamei sale, căreia i-a recidivat cancerul, comediantul e conștient de faptul că are responsablități mari față de publicul său și nu numai, motiv pentru care trebuie să rămână în continuare lucid și să nu se lase pradă viciilor.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate

A făcut tot ce putea pentru a-și salva căsnicia
Comediantul și soția sa, Livia, s-au cunoscut în anul 2012, iar doi ani mai târziu și-au oficializat relația. Cei doi păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbizzul autohton. Finalul poveștii lor de dragoste a venit însă mult mai devreme decât se aștepta oricine.

Livia a părăsit căminul conjugal, iar motivul ar fi, potrivit informațiilor publicate în exclusivitate, un alt bărbat, apărut în viața brunetei.

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. El a fost cel care s-a opus categoric acdestei despărțiri, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei”, ne dezvăluia un apropiat al actorului.