CUM ÎȘI MENȚINE MONICA ANGHEL TENUL PERFECT LA 52 DE ANI. FOLOSEȘTE UN TRUC FOARTE SIMPLU

Monica Anghel este una dintre marile artiste ale țării care a intrat în grațiile publicului din România atât datorită talentului său muzical desăvârșit, cât și a felului de-a fi, discret și onest.

Nu a fost implicată în scandaluri mediatice și a trăit întotdeauna admirabil. Pe lângă faptul că este foarte talentată, are și o frumusețe naturală ce nu poate fi trecută cu vederea.

Cum își menține Monica Anghel tenul perfect

La cei 52 de ani pe care îi are, Monica Anghel arată și se simte mai bine ca niciodată. Îndrăgita cântăreață a câștigat de mulți ani lupta împpotriva kilogramelor nedorite, iar acum se menține într-o formă fizică de zile mari.

Mai mult, artista reușește să nu-și arate vârsta prin tenul impecabil, fără riduri, pe care-l are.

Într-o postare recentă făcută în mediul online, Monica Anghel a postat o fotografie în care apare nemachiată. Solista și-a surprins plăcut fanii cu această poză și le-a demonstrat că se poate să arăți foarte bine și fără ajutorul filtrelor foto sau al machiajului elaborat.

Știu, nu sunt perfectă, nimeni nu-i perfect, dar important este să ne acceptăm cu calitățile și cu defectele pe care le avem fiecare dintre noi, ceea ce este cel mai important pentru mine este că sunt responsabilă cu mine și cu tot ce mă înconjoară! – a scris artista pe pagina sa de Instagram.

Se pare că secretul Monicăi Anghel pentru un ten impecabil este moștenirea genetică. Și încă un truc de la care nu se abate niciodată – demachierea înainte de culcare.

Poza aceasta (n.r. – cea de pe Instagram în care apare nemachiată) este fără nimic, fără filtre, nimic, nimic. Folosesc doar o cremă de față normală, românească. Dar cel mai important lucru este că niciodată nu adorm fără să mă demachiez în prealabil. În rest, cred că este și o moștenire de familie – a declarat Monica Anghel.

Cum a reușit Monica Anghel să slăbească 30 de kilograme

Artista a avut mulți ani la rând probleme cu kilogramele suplimentare. În cele din urmă, cu multă perservență, voință și determinare, a reușit să dea jos circa 30 de kilograme.

Am avut perioade în care am mai slăbit, doar că am făcut-o cu regimuri drastice și, evident, nu am reușit să mă mențin. Eu până acum nu-mi dădeam seama că am o problemă reală cu greutatea și mă simțeam ok în pielea mea, însă după ce am început să slăbesc am observat că mă mișc și mă simt din ce în ce mai bine – mărturisea Monica Anghel, în 2019.

Pentru că numărul kilogramelor pierdute a fost unul considerabil, Monica a fost sfătuită de un psiholog să apeleze la un truc pentru a conștientiza cât de mult a slăbit.

Psihologul cu care am lucrat mi-a spus să-mi păstrez o bluză, un pantalon și o fustă, pentru că vor exista momente când mă voi uita în oglindă și mi se va părea că n-am slăbit absolut deloc. Atunci să-mi pun pe mine o haină mai veche, ca să realizez cât am slăbit – a mai spus Monica.

Dimineața, la prima oră, mănânc o omletă cu semințe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10:00 mănânc 10-15 migdale sau nuci.

La 12:00 servesc o ciorbiță de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunț la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos, spunea artista în urmă cu ceva timp.