Dan Negru Va Prezenta Revelionul 2024, Dar Nu La Kanal D: “Nu Cred Că Revelioanele TV Mai Au Forță, În România”. Cu Ce Post A Semnat

Dan Negru a prezentat mai bine de 20 de ani Revelioane și după ce anul trecut a făcut o pauză, iată că a început filmările pentru 2024. Din păcate însă, prezentatorul nu va filma pentru Kanal D, post unde lucrează, și nici pentru vreun alt post din România. Iată cu ce televiziune a bătut palma!

Anul trecut, spunea că, pentru prima dată după 23 de ani și-ar dori o pauză, dar iată că în 2024 nu a mai putut sta departe, așa că Dan Negru va prezenta Revelionul 2024. Nu pentru Kanal D, așa cum s-ar fi așteptat fanii săi, ci pentru o televiziune din afara țării. Iată ce spune despre această colaborare, dar și despre Revelioanele de la televiziunile din România!

Dan Negru va prezenta Revelionul 2024, dar nu la Kanal D

Timp de 22 de ani, Dan Negru a prezentat emisiunea cea mai urmărită la cumpăna dintre ani, iar show-urile pe care el le-a găzduit s-au bucurat, de asemenea, de audiențe-record, așa că nu întâmplător a fost supranumit Regele audiențelor. Chiar dacă acum prezentatorul este la Kanal D, cu siguranță fanii săi ar fi renunțat la Revelionul de la Antenă, unde Dan Negru a fost gazda Revelioanelor mai bine de 20 de ani, pentru a-i fi alături. Iată însă că faimosul om de televiziune va prezenta Revelionul pentru altă televiziune…

Luna viitoare, Dan Negru va începe filmările pentru Revelion, dar asta nu se va întâmpla în România, ci în Republica Moldova, la postul Prime TV, cu care omul de televiziune colaborează de ani buni.

„Domnul Tatulici mi-a spus un lucru interesant, cândva. Că, din cei 100 de ani, pe care îi are România, eu am prezentat 25 de ani Revelioane. Un sfert de secol. Așa că celălalt sfert trebuie să-l pregătesc foarte bine. Doar că nu cred că Revelioanele TV mai au forță, în România, așa cum era, cândva. De Revelion, pregătim, însă, în Republica Moldova, la Prime TV, unde lucrez de peste 15 ani, programele speciale de Sărbători. Acolo, televiziunea, ca și consum media, încă supraviețuiește’, a spus Dan Negru pentru Playtech.

De altfel, luna decembrie va fi una extrem de plină pentru Dan Negru.

„Am multe evenimente, în fiecare an, cu românii din străinătate. De 1 Decembrie o să ajung în Danemarca, apoi o să ajung în Londra și pe finalul anului probabil ajung în America, la un alt eveniment, de Crăciun’, a mai spus celebrul prezentator TV.

Cu această ocazie, Dan Negru a vorbit în termeni laudativi și despre românii care au ales să plece peste hotare.

„Ei iubesc mai mult România, decât o facem noi, pentru că le lipsește mai mult și o văd altfel. Dar acum știu că îi vânează politicul din România, vin alegerile și politicienii români se pregătesc să îi cucerească pe românii de afară. Sunt însă prea deștepți, ca să cadă în capcana lor’.