Fiica Elenei Lasconi își regretă răbufnirea publică. Ce spune declarațiile făcute în legătură cu mama sa

Fiica Elenei Lasconi a făcut un nou val de declarații și a stârnit mai multe controverse. Oana a dat un pas în spate în ceea ce privește războiul cu mama sa, iar fanii de pe rețelele de socializare sunt înnebuniți. Iată ce a putut să declare tânăra de 31 de ani în urmă cu câteva momente pe Instagram.

Nu mai este niciun secret faptul că între Oana și Elena Lasconi au apărut o mulțime de divergențe în ultimele zile cauzate de ultimul interviu pe care primarul din Câmpulung Muscel l-a oferit. Elena Lasconi a mărturisit că a votat ”DA” pentru referendumul din 2018 legat de familia tradițională, ceea ce a determinat-o pe Oana să reacționeze în consecință.

Oana Lasconi își regretă ieșirea vulcanică la adresa mamei sale

După câteva zile în care întregul scandal a aluat o întorsătură neașteptată, Oana Lasconi a luat decizia de a încheia orice urmă de discuție pe această temă și a făcut publică o postare pe contul său de Instagram în care mărturisește cu regret în glas că a greșit amarnic. Femeia de 31 de ani a explicat că nu ar fi trebuit să reacționeze atât de dur la adresa celei care i-a dat viață și și-a cerut iertare în mod public pentru asta.

„Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care mi-au arătat susținere în perioada asta dificlă. Vă apreciez. În al doilea rând, aș vrea să spun că regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim, asta e clar. Regret felul în care am făcut-o, regret momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine, dar o lecție pe care am învățat-o. Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar și anume că avem foarte, foarte mult de muncă.

Homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet. Înseamnă și o dezaprobare, o discriminare. M-am gândit zilele astea și la generațiile mai vechi care au suferit văzând că e criminalizat felul în acre ele există. Nici nu mi pot imagina cum s-au simțit acești oameni. Trebuie să ne folosim vocea și pentru ei, nu doar pentru tinerii din România. Unii au spus că am folosit asta drept rampă de lansare în politică. Permiteți-mi să vă liniștesc, politica din România este mult prea struțo-cămilă ca să am eu ce să caut în ea. Din punct de vedere ideologic mi se pare un haos.

Dar ce îmi doresc din toată inima să fac este să susțin comunitatea LGBTQ+. Asta e ce vreau. Îmi doresc să oprim acest scandal, să-l încheiem și să pornim un dialog. Haideți să fim mai buni și mai toleranți, să ne respectăm, dar vă rog frumos să înțelegeți că o părere nu poate fi sinonimă cu un vot pentru îngrădirea unui drept. E foarte important să putem să pornim dintr-o zonă comună. Părerile sunt cu totul altceva. Haideți să ne respectăm astăzi și să începem să visăm la o Românie mai bună din toate punctele de vedere. La oameni mai fericiți, la un trai mai bun, haideți să pornim un dialog! Vă mulțumesc”, a declarat fiica Elenei Lasconi.

Elena Lasconi pleacă la Paris

După ce a fost pusă la zid de toată lumea, Elena Lasconi a luat decizia de a pleca la Paris la fiica sa pentru a rezolva situația în care amândouă sunt prinse. Primarul din Câmpulung Muscel este gata să îngroape securea războiului, tocmai de aceea a anunțat în mod public faptul că în următoarele zile va avea o discuție cu fiica sa.

„M-am aşteptat la orice mai puţin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linşajul de care are ea parte zilele acestea şi cine ştie câte de acum înainte şi la cât suferă întreaga mea familie. Înainte de funcţii, care vin şi pleacă, fiica mea este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc.

O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Aşa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în braţe. Ce se întâmplă acum nu e o problemă atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea şi ştiu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de asta”, a transmis ea, potrivit Click!.