Descoperă secretele turteleor perfecte la tigaie – rețeta noastră simplă și delicioasă cu cașcaval!

Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Turte rapide și gustoase, la tigaie – Cele mai bune Turte cu cașcaval pe care le-am mâncat până acum

Ingrediente necesare pentru aluat:

  • 300 ml lapte
  • Jumătate linguriță sare
  • 2 ouă
  • 230-250 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 2 linguri ulei

Alte ingrediente necesare:

  • 140 g cașcaval ras
  • 2 linguri semințe de susan

Din ingredientele de mai sus obținem 5 turte cu diametrul de 16-17 cm

Mod de preparare:

Punem laptele, ouăle și sarea într-un bol și amestecăm până la omogenizare. Încorporăm și uleiul și făina cernută împreună cu praful de copt. Amestecăm bine și ne asigurăm că nu rămân cocoloașe. Vom obține un aluat de consistența chefirului.

Ungem o tigaie încinsă cu un pic de ulei. Răspândim în tigaie o cincime din aluat, cât să obținem o turtă groasă de 5-6 mm. Prăjim turta pe foc mediu până începe să se închege. Presărăm semințele deasupra și cașcavalul ras.

După ce cașcavalul se topește, întoarcem turta pe cealaltă parte și o prăjim până se rumenește frumos. Procedăm la fel cu aluatul rămas.

Savurați cu poftă! Poftă bună!