Descoperirea șocantă! Această vitamină previne cancerul de sân la femei. Citiți acum!

Există o vitamină care protejează femeile de cancerul de sân și le oferă multe alte beneficii. Este o vitamină esențială pentru menținerea echilibrului mineral în organism, a cărei deficiență crește probabilitatea de căderi, fracturi osoase, simptome depresive, cancer de colon și probleme cognitive de aproximativ patru ori.

De asemenea, este utilă în prevenirea bolilor cardiovasculare, cum ar fi atacul de cord, tromboza și accidentul vascular cerebral.

Despre ce vitamină vorbim?

Evident! Aceasta este vitamina D. O vitamină care este implicată în prevenirea multor probleme de sănătate, protejarea fluxului sanguin și purificarea organismului de toxine, inclusiv proteinele amiloide asociate cu boala Alzheimer și ajută la o mai bună funcționare a organismului în ansamblu.

Totuși, acest lucru nu este nimic nou. Adevărata noutate este reprezentată de rezultatul unui studiu realizat în America. Studiul realizat de cercetătorii de la Universitatea din California, în Statele Unite, a arătat de fapt că nivelurile scăzute de vitamina D sunt asociate cu un risc crescut de cancer de sân.

Cum poate fi prevenită o deficiență a vitaminei care protejează femeile de cancerul de sân?
Este simplu: expunându-te în mod regulat la soare și consumând în mod regulat alimente bogate în vitamina D:

sardine
creveți
cod
ficat de pui
unt
gălbenuș de ou
Legat de expunerea la soare, trebuie menționat că pentru a avea o mai bună absorbție a vitaminei D, cele mai bune ore sunt între orele 07:00 și 09:00 și între 16:00 și 17:00. Timpii necesari de expunere variaza între 10 si 15 minute.

Dacă toate aceste precauții nu sunt suficiente, puteți încerca să luați un supliment bun de vitamina D. Dacă nu știți unde să găsiți unul, întrebați farmacistul.