Doliu în televiziune! A murit o celebră prezentatoare. Toată lumea a iubit-o

Televiziunea din Marea Britanie se confruntă cu o nouă tragedie! O cunoscută prezentatoare a fost răpusă de o boală cumplită, la doar 35 de ani. Tragicul anunț a fost făcut chiar de familia ei.

Este vorba despre Maddy Anholt, o cunoscută prezentatoare din Marea Britanie. Aceasta a decedat la doar 35 de ani, potrivit unui anunț făcut de familia ei într-o postare pe GoFundMe.

Publicația The Mirror amintește că actrița, autoarea și comedianta fusese diagnosticată cu cancer la creier. Tragicul anunț a venit anul trecut, imediat după ce a născut-o pe fiica ei.

Cunoscuta prezentatoare din Marea Britanie s-a stins la doar 35 de ani

Maddy Anholt

Maddy Anholt a murit în ziua de miercuri, 13 septembrie. Totodată, familia ei a înființat pagina de pe GoFundMe pentru ca oricine să poată face o donație pentru a o întreține pe fiica lui regretatei prezentatoare, în vârstă de un an.

„Cu profundă tristețe anunțăm moartea lui Maddy Anholt, iubita noastră fiică, soră, soră, soră geamănă, prietenă, soție și mamă, care a părăsit această lume miercuri, 13 septembrie, la vârsta de 35 de ani.

Poate știți că la scurt timp după nașterea fiicei sale incredibile, Opal, anul trecut, Maddy a fost diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer cerebral. Ea a făcut față operației și tratamentului care a urmat cu o grație și un curaj uimitor, fiind însoțită la fiecare pas de familia ei și de soțul ei devotat, Ben”, a scris familia pe pagina de GoFundMe.

Maddy Anholt și-a petrecut ultimele săptămâni la casa părinților ei

Potrivit anunțului respectiv, Maddy Anholt și-a petrecut ultimele săptămâni la casa părinților ei, din Sunflower House. Aceasta a fost „scăldată în dragoste și calm și cu sunetele naturii în jur”.

Totodată, au subliniat că sunt recunoscută și față de nenumăratele asistente medicale, medici și NHS. Aceștia au tratat-o pe Maddy Anholt cu „o demnitate și compasiune de nezdruncinat”.

„Suntem recunoscători și față de nenumăratele asistente medicale, medici și NHS în ansamblu, care au tratat-o cu o demnitate și compasiune de nezdruncinat. În special, am dori să mulțumim echipei magnifice de la Seaton Hospice at Home, care sunt întruchiparea empatiei, profesionalismului și iubirii”, a mai scris familia regretatei prezentatoare.

Familia ei a revenit cu un alt mesaj la doar câteva ore de la publicarea anunțului. Aceștia au spus că sunt copleșiți de recunoștință „față de numeroșii prieteni care ne-au susținut cu dragostea și rugăciunile lor în această perioadă dificilă”.