Veste crunta despre celebrul actor roman – Florin Călinescu, bolnav de cancer!

Florin Călinescu a trecut prin mai multe perioade dureroase în viața sa. Una dintre ele a fost atunci când medicii i-au pus un diagnostic crunt. Mulți români se confruntă cu astfel de probleme.

Veste proastă despre Florin Călinescu

Florin Călinescu are o poveste de viață foarte tristă. Pe lângă momentele teribile prin care a trecut cu privire la familia sa, actorul a primit și un diagnostic extrem de dur cu privire la sănătatea sa.

În urmă cu mai mulți ani, Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele. La momentul respectiv, îndrăgitul actor a fost supus unei operații la nivelul nasului. În urma intervenției chirurgicale, acesta s-a ales cu o cicatrice, dar a îndepărtat-o mai târziu cu ajutorul laserului.

Tot atunci, el a oferit și o declarație în care a spus că atunci când te duci la oncologie, „intri într-un malaxor al destinului”. Îndrăgitul actor a mai spus că nu își dorește ca cineva să treacă prin astfel de momente.

De altfel, el spune că orice fel de persoană ai fi, în momentul în care te afli în acel loc „ți se înmoaie genunchii”.

Florin Călinescu a mai precizat că nu crede că există cineva pe planeta asta care să se poată ține tare și să gândească pozitiv atunci când află că are cancer.

„N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”, a declarat Florin Călinescu.

Cancerul de piele nu pune viața în pericol imediat

Medicul Mihaela Leventer, cea care l-a operat pe Florin Călinescu, a vorbit despre acest tip de cancer. Ea spune că el nu pune viața în pericol imediat.

Totuși, dacă nu este tratată la timp, poate penetra structura osoasă și să pătrundă până la creier.

Medicul a mai spus că această formă de cancer de piele poate produce:

  • mutilări cu ulcerații foarte mari
  • desfigurare
  • distrugerea nasului, ochilor și țesuturilor alăturate tumorii