Motivul real al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Un apropiat a dat din „casa”

Păreau una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc, iar anunțul despărțirii a fost un adevărat șoc pentru cei care îi admirau. Cu toate că niciunul dintre ei nu a vorbit despre cauzele ce au dus la acest deznodământ, adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer a fost scos la lumină de un apropiat al fostului cuplu.

Care ar fi adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer au fost împreună timp de 18 ani și sunt părinții a doi copii superbi, în vârstă de 11 și de trei ani. Cu toate că, din exterior, păreau fericiți și îndrăgostiți, realitatea ar fi fost cu totul diferită.

Niciunul dintre ei nu a dat detalii despre despărțire, se știe însă că actele au fost deja semnate și s-a ajuns și la o înțelegere cu privire la custodia celor mici.

Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer a fost scos la lumină de un apropiat al fostului cuplu. Cele aproape două decenii trăite împreună și-ar fi spus cuvântul. Potrivit sursei, ajunseseră să aibă mai mult o relație de prietenie, flacăra pasiunii stingându-se complet.

„S-a consumat tot ce a fost între ei doi și amândoi se simțeau ca frații. Atâta tot! Amândoi au încercat să salveze căsătoria, câteva luni, dar nu au mai putut, degeaba! Nu are nici Dinu, nici Deea pe altcineva. Clar nu a fost ăsta motivul”, a dezvăluit, pentru Click!, un apropiat al celor doi.

„Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă”

În august 2022, cuplul a celebrat nunta de fildeș, pe malul mării, în același loc în care s-au căsătorit.

Deea Maxer a fost cea care a anunțat despărțirea, printr-un mesaj publicat pe o pagină de social media:

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, Dinu!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer”, a transmis vedeta.

Sursa: https://playtech.ro/stiri/