Polițiștii locali din Craiova au amendat două femei, după ce au aruncat coji de semințe într-un loc de joacă pentru copii

Trase la răspundere pentru comportamentul halucinant de care au dat dovadă. Două femei din Craiova, care mâncau semințe și apoi aruncau liniştite cojile pe jos într-un loc de joacă pentru copii, au fost amendate de Poliția Locală.

Mai mult, agenţii le-au pus să facă curat în urma lor.

Femei amendate şi puse să dea cu mătura, după ce au ”tocat” o pungă de semințe într-un loc de joacă pentru copii, în Craiova

Poliţiştii au vrut să le dea o lecţie celor două femei, care nu s-au sinchisit să pună cojile de seminţe într-o pungă sau să le strângă din propria iniţiativă. Cele două craiovence, în vârstă de 22 de ani, respectiv 42 de ani, mâncau semințe într-un loc de joacă pentru copii și aruncau cojile pe jos.

Oamenii legii nu au stat pe gânduri şi au aplicat amenzi totale de 2.500 lei. Mai mult, femeile au fost puse să cureţe mizeria lăsată în urmă.

”Două „doamne”, din Craiova, V.M. în vârstă de 22 ani și M.S.A. în vârstă de 42 de ani, s-au gândit să dea o lecție de educație copiilor despre civilizație, în incinta locului de joacă de la „Simplon”, „tocând” o pungă de semințe ale caror coji le-au aruncat pe jos, stând efectiv cu picioarele în propria mizerie.

Atunci când au fost depistate de către polițiștii locali, una dintre contraveniente a devenit și recalcitrantă, deși știa ce făcuse, părându-i-se un fapt normal să arunce cojile de semințe pe jos, și in incinta unui loc de joacă.

Au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 2.500 lei, iar ca măsura complementară s-a dispus curățarea domeniului public.”