Oana Lis vinde lucruri din casă pentru a-și întreține soțul. Viorel Lis are mari probleme

Ce se întâmplă cu Viorel Lis
În urmă cu puțin timp s-a speculat că Oana Lis a vrut să-l ducă pe soțul ei la azil. Vedeta a infirmat toate aceste speculații și susține că îl îngrijește pe Viorel Lis doar acasă, chiar dacă starea sa este la fel de gravă.

„Nu l-am dus pe Viorel la azil! Este o mare minciună care se vehiculează în aceste zile. Eu îl îngrijesc, acasă. Nu s-a întâmplat nimic grav! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat.

Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa, la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală”, a precizat Oana Lis.

Însă, numai ea știe prin ce trece și e clar că face totul în situația dată, pentru soțul ei. Recent, Oana Lis a postat pe rețelele de socializare mai multe obiecte pe care le-a scos la vânzare, pentru a face rost de bani.

Oana Lis vinde lucruri din casă pentru a-și întreține soțul
Pentru că în ultimul timp nu mai face față cu cheltuielile, Oana Lis s-a gândit cum ar putea face rost de bani mai ușor. Astfel, în primă fază, soția fostului edil al Capitalei s-a gândit să valorifice anumite obiecte pe care le are în casă și care nu-i mai sunt necesare. În acest sens, ea a postat pe rețelele de socializare o listă cu obiecte de artă, unele chiar din argint, dar și icoane placate cu aur.

Oana Lis a recunoscut că vinde lucruri din casă pentru a-și putea întreține soțul, pe Viorel, care are mari probleme de sănătate. Soția fostului edil al Capitalei recunoaște că afecțiunile lui Viorel Lis s-au agravat, iar investigațiile medicale sunt costisitoare. Astfel, Oana Lis încearcă să valorifice câteva obiecte de artă și icoane pentru a face față cheltuielilor.

Viorel Lis trece prin momente grele, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă la cei 79 de ani ai săi. Soția fostului edil al Capitalei a ajuns să vândă din casă pentru a-și îngriji soțul, pentru că cheltuielile cu spitalul, investigațiile și medicamentele sunt destul de costisitoare.